Body Contouring Surgery

Dr. Van Waes voltooide heel recent een extra fellowship bij het wereldvermaarde Hunstad/Kortesis center in North Carolina. Daar leerde hij de allernieuwste en meest geavanceerde technieken voor wat betreft "body contouring surgery". Met name voor buikwandcorrecties, uitgebreide liposucties, armlifts en dijlifts kunnen spectaculaire resultaten bekomen worden. In dat verband werkt Dr. Van Waes nauw samen met het Centrum Gewichtszorg van het AZ Jan Palfijn te Gent. Patienten met overgewicht en/of een teveel aan huid na bariatrische heelkunde kunnen steeds ook informatie bekomen op volgende website: www.obesitasgent.be.


 

Dr. Van Waes voltooide in 2017 een extra fellowship bij het wereldvermaarde Hunstad/Kortesis center in North Carolina. Daar leerde hij de allernieuwste en meest geavanceerde technieken voor wat betreft "body contouring surgery" en "mommy make-over surgery". Met name voor buikwandcorrecties, uitgebreide liposucties, armlifts en dijlifts kunnen spectaculaire resultaten bekomen worden.

Sinds kort kunnen, voor wat betreft een borstvergroting, ook 3D-beelden gemaakt worden.
Dit geeft u een uitzonderlijk beeld van hoe uw borsten er na de ingreep ongeveer zullen uitzien.

In maart 2019 werd Dr. Van Waes door de Medische Raad van het Jan Palfijn ziekenhuis tevens benoemd tot diensthoofd van de dienst Plastische Heelkunde.


 

Gendertransformaties
Nieuwe methodes

Dr. Carl Van Waes heeft zich gespecialiseerd in gendertransformatie male-to-female. Daarin werd hij opgeleid door Prof. Dr. S. Monstrey. Consultaties vinden plaats in het Jan Palfijn ziekenhuis; de ingrepen vinden plaats in het UZ te Gent, alwaar patient van nabij gevolgd wordt door het Genderteam.


 

www.drvanwaes.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.